BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 8 July 2012

IMBA Friend !!

Salam semua ~ yoshhhhhhhhhhhhhh ...Lama tak lama larh kan tak update blog neyh.. Today 8/7/2012 di waktu tengah hari yang agak IMBA , sungguh-2 membosan kan.. Tak tahu nak buat apa kat rumah sekarang .. GG ~ Yeahhhhhhhh after check it out browser neyh , ada pulak blog wob kat favourite URL neyh ... Then mengingat kan sesuatu yang wob tertunggak untuk update sesuatu yang agak IMBA dan telah lama rancang tapi still tak disuccess kan lagi... Jom wob nak complete kan misi blog wob yang tertunggak neyh... Wahahahaha Its about



















That guy , My IMBA friend forever ...
Aku suka gambar ini arhhh... dan gambar neyh jugak menyebabkan ko banyak kontroversi wakakakaka... Ini larh Ayoi , rakan seperjuangan gamer wob.. Budak neyh kalau main game tak "Rage" tak sah... bukan takat main game , tido , mandi , and apa lagi semua nya nak "Rage" that why I always call him "Baby Rage" Keje nak hamuk jer , kadang-2 tak tentu pasal .. Paper pon dia memang the best gamer friend for wob .. Wob paling suka menyakat dia sampai keluar lah ayat favourite dia tuh.. Contoh ?? "Dengki Doe!" , "Eishhhhhhhh ~ Aku panas" , "IMBA" Hahahaha ... Budak neyh sama study dengan wob jugak dulu kat Kolej M.E.A , tapi dah berhenti sebab "Game 95%" and "Study 5%" Wahahaha !! Now dengar citer dia nak masuk KLMU pulak...yakin ker , sanggup ke abaikan game-2 anda semua..hohoho Paper pon I just wish you good luck bro ...Keep it up okayhh ~ GGWP noob ... xD

*Picture* IKnOwYouSeXyAndIDonTKnOwIt *Picture*

0 comments: